Favorit i Repris 28/Maj 2022

Favorit i Repris”:  Gäller för bilar och Mc före 1969, (Usabilar upp till -73).

Mer info kommer inom kort ! 

Tid: Den 28/ Maj 2022. Tävlingen startar kl: 11.00. Tävlande bör vara här för incheckning mellan  kl 08.00-10.00. Förarmöte kl 10.30. Gemensam lineup kl 10.45

Hitta hit: Inför tävlingsdagen kommer alla infarter till tävlingen att vara skyltade.

Covid19: Det ligger så långt fram i tiden så mer om detta senare.

Entreávgift: Det är valfrfri entré för alla besökare om folhälsomyndigheten ger klartecken för publik, man betalar då vad man tycker det är värt i våra tunnor som är utställda på tävlingsområdet. Vill ni att tävlingen skall komma tillbaka som ett årligt event? Ja då lägger ni en slant i tunnan :-)

Servering: Det blir publikservering om vi får ha publik. Och i så fall kommer vi som vanligt att ha försäljning av mat och dryck under dagen i anslutning till Publikplats och i Depån.

Anmälan: Som tävlande anmäler ni ert fordon före 1969 från länken i huvudmenyn… Är du minst 18 år med körkort för ditt fordon och vill tävla i våra evenemang? Var ute i god tid, med tidigare erfarenhet går platserna åt som smör i solsken! Vi som arrangör gör en granskning av ert fordon samt förbehåller oss rätten att gallra bland anmälningarna.
Anmälningsavgiften är på 400 kr.  Avgiften betalas kontant eller med Swish vid incheckningen där tävlande även bjuds på morgonfika. Tävlande får då en kontrolldekal som klistrars på fordonet. Ingen kontrollldekal, ingen start!
ps/ glöm inte att skicka in bilder på ert fordon och följ era medtävlande på vår facebooksida.

Tävlingen: Alla startande får ett testvarv bakom vår pacecar.
Därefter kommer vi i år att starta i nummerordning i 2 heat med 3 varv vardera.
Tävlingen är en Regularitetstävling så hastigheten är inte det viktiga!
Lägsta diff mellan båda heaten vinner, prispallen består av 3 platser.

Säkerhet & Miljö: Inga passagerare är tillåtna. Heltäckande klädsel, hjälm och handskar är ett krav. I den mån det går skall rutor vara stängda och kroppsdelar hållas på insidan av fordonet. Tävlande kör på egen risk, försäkring finns för skada på annan person eller egendom. Finns bälte skall det användas . Störtbåge i öppna fordon är ett önskemål! Heltäckande oljeskydd måste placeras under ert fordon i depå.

Endast Tävlingsfordon är tillåtna i depå och kommer att få en plats tilldelad.
En plats för finns tillgänglig i närhet till Depå för dragbilar och kärror.


Comments are closed.