Spring Flattrack Day 2015

spring2
Spring Flattrack day:

2015 fick vi för andra gången ställa in en tävling p.g.a vår milda vinter. Det var även då Färnsjörepan som töade bort.  Vi kan nu åter igen presentera Spring Flattrack day som ersättningstävling. En platt ovalbana på grus /  Regularitetstävling med 2 Heat och minst 2 varv per heat.  Har ni ett fordon som ni tror passar in i tävlingen (äldre veteran och tävlingsfordon, hotrods)? Testa med att skicka in en anmälan för granskning.

Tid:  Den 23 / Maj 2015. Tävlingen startar kl: 11.00 Tävlande bör vara här för incheckning redan kl 08.00  och färdiga kl 10.00

Hitta hit: Inför tävlingsdagen kommer alla infarter till Lesjöfors i Filipstads Kommun att vara skyltade till tävlingsområdet. ( se karta och gps kordinater längre ner ).

Entreávgift: Det är valfrfri entré för alla besökare, man betalar vad man tycker det är värt i våra tunnor som är utställda på tävlingsområdet. Vill ni att tävlingen skall komma tillbaka som ett årligt event? Ja då lägger ni en slant i tunnan 🙂

Startvgift:  Även i år är startavgifen för de tävlande är valfri.  Alla ni tävlande betalar före start vid inskrivningen vad ni tycker det är värt.

Säkerhet: Inga passagerare är tillåtna. (gäller ej för Mc med Sidovagn & Burkslav) Heltäckande klädsel, hjälm och handskar är ett krav. I den mån det går skall rutor vara stängda och kroppsdelar hållas på insidan av fordonet. Tävlande kör på egen risk, försäkring finns för skada på annan person eller egendom.  Finns bälte i fordonet skall det användas.

Parkering:
Parkera vid Stålvallens publikparkering eller på Folketshus parkering vid
väg 26. Tävlande kommer att få möjlighet till Depåplats för sitt tävlingsfordon och 1 st
dragbil / kärra i närheten av Depån men inte i.

Servering: Vi kommer som vanligt att ha försäljning av mat och dryck under dagen
i anslutning till depå och publikplats.

Uppträdande: Mer info kommer.

Anmälan:  Som tävlande anmäler ni er från  länken i huvudmenyn… Är du minst 18 år / har körkort  och vill tävla i våra evenemang? Var ute i god tid, med tidigare erfarenhet går platserna åt som smör i solsken! ps/ glöm inte att skicka in bilder på ert fordon och följ era medtävlande på vår facebooksida.

Karta hitta till Spring Flattrack Day 23 Maj 2015
(klicka på kartbilden)
Karta hitta hit

Karta via Hitta.se  KARTA

GPS Kordinater:

RT90: X: 6652662.5, Y: 1409104
WGS84: Lat N 59° 58′ 58″Lon E 14° 10′ 36″
Decimal: 59.9829, 14.1769

Har ni planer på övernattning i Filipstad / Lesjöfors?
Då finns det några förslag här nedan:

Lesjöfors Hotell B&B.
Mail: mittvardagsrum@live.se
Lasse: 0734-238233. Nina: 0708-778213

Esperanto Gården Lesjöfors
Lesjöbyns Camping
http://www.hotellhertigkarl.se
http://www.kjortelgardensturistboende.se
http://www.kalhyttansherrgard.se
http://www.munkeberg.com
http://www.apotekargarden.com
http://www.asphyttansbandb.se
http://www.filipstadmotell.com


Kommentera