Anmälningsformulär

OBS! Ni blir endast kontaktade om er anmälan inte accepteras! Annars visas ni inom kort med info och bild på vår FB sida samt på vår hemsida i en summering av anmälningarna! Om ni misstänker att något med er anmälan gått fel ? kontakta då Micke på: anmalan@hjulhalja.se eller via tel på: 070-207 39 12

 

Anmälan Hot Rod Rumble 28/9 2019

 • Anmälan Hot Rod Rumble 28/9 2019 gäller för Fordon med 4 till 2 hjul före 1969 ( 73 för Usa bilar ) eller replikor. Nyare fordon kan eventuellt godkännas om de är ombyggda för att efterlikna äldre Tävlingsmodell.
  Vi förbehåller oss rätten att gallra bland anmälningarna för att tävlingarna skall få rätt karaktär. Ingen anmälan godkänns utan fordonsinformation samt fordonsbild.
  Vi kommer att i turordning dela ut fasta startnummer. När det gäller Tävlingsnummer skall de på bil sitta på höger sida av framruta samt på båda sidorutor bak. Fordon med 2 till 3 hjul Skall märkas i front samt sida eller på förare.
  OBS ! Nytt är att vi har en fast anmälningsavgift på 300 kr som betalas på plats när ni anmäler er. Betalas kontant eller med Swish. Efter erlagd anmälningsavgift får ni en kontrollkvitto att klistra på ert fordon... Detta kontrollkvitto måste visas innan start !
  Alla tävlande kör på egen risk. Försäkring finns och gäller för personskada för besökande och skada på annan egendom.
  Inga passagerare är tillåtna. samt att hjälm och täckande klädsel med handskar är ett KRAV! Bälte är inget krav men om det finns skall det användas. Störtbåge i öppna fordon är ett önskemål.

  VIKTIGT!!! HÄR NEDAN MÅSTE NI FYLLA I FULLSTÄNDIGA KONTAKTUPPGIFTER.
 • Nu kommer ni att tilldelas tävlingsnummer i turordning. p.g.a andra rutiner vid uppmärkning av depåområden och tidtagning!
 • Det är viktigt att ni sänder oss en bild på ert fordon. Bilden används till vår hemsida och facebooksida samt hjälper oss att godkänna er anmälan. Är bilden för stor (över 1024x768 pixlar eller 500 kb) för att bifogas via formuläret skickar ni den separat via mail till Micke på: anmalan@hjulhalja.se
 

Verification

 


Kommentera