Anmälningsformulär

OBS! Ni blir endast kontaktade om er anmälan inte accepteras! Annars visas ni inom kort med info och bild på vår FB sida samt på vår hemsida i en summering av anmälningarna! Om ni misstänker att något med er anmälan gått fel ? kontakta då Micke på: anmalan@hjulalja.se eller via tel på: 070-207 39 12

Anmälan Långlialoppet Back to Basic 20/7 2019

 • Anmälan Långlialoppet Back to Basic 20/7 2019.
  3 helt nya klasser till 2019.
  (1) Hot-Rod
  (2) Historisk Racing Bil
  (3) Historisk racing MC
  (1) Klass Hot-Rod: Här gäller traditionell gammal Amerikansk Hot-Rod upp till 1937, EJ RATRODS. Bilen kan vara tillverkad med nyare delar/material än det var ursprungligen. Original eller replika spelar ingen roll bara den inte ser ut att vara nyare än 1937. Gärna med Diagonaldäck och absolut inga billet / nya fälgar.
  (2) Klass Historisk Racing Bil: Här gäller det gamla klassade racingbilar, original eller replika. Alla typer av tävlingsbilar tillverkade före 1973 är tillåtna.
  (3) Klass Historisk Racing MC: Här gäller det gamla klassade tävlingsmotorcyklar, original eller replika. Alla typer av Tävlings-MC är tillåtna tillverkade före 1973, Gäller även Mc med sidovagn.
  Tänk så här vid anmälan: För hotrodklassen, Bilen skall passa in på ett svartvitt fotografi som togs någonstans mellan 1920-talet och början av 60-talet. För övriga klasser gäller samma sak men med den skillnaden att fordonet skall passa in på ett foto ej nyare än tidigt 70-tal. Inget modernt “bling-bling” passar in här!

  Vi kommer att i turordning dela ut fasta startnummer. När det gäller Tävlingsnummer skall de på bil sitta på höger sida av framruta samt på båda sidorutor bak. Fordon med 2 till 3 hjul Skall märkas i front samt sida eller på förare.
  OBS ! Nytt för i år är att vi har en fast anmälningsavgift på 300 kr som betalas på plats när ni anmäler er. Betalas kontant eller med Swish. Efter erlagd anmälningsavgift får ni en kontrollkvitto att klistra på ert fordon... Detta kontrollkvitto måste visas innan start !
  Alla tävlande kör på egen risk. Försäkring finns och gäller för personskada för besökande och skada på annan egendom.
  Inga passagerare är tillåtna. samt att hjälm och täckande klädsel med handskar är ett KRAV! Bälte är inget krav men om det finns skall det användas. Störtbåge i öppna fordon är ett önskemål.

  VIKTIGT!!! HÄR NEDAN MÅSTE NI FYLLA I FULLSTÄNDIGA KONTAKTUPPGIFTER.
 • Nu kommer ni att tilldelas tävlingsnummer i turordning. p.g.a andra rutiner vid uppmärkning av depåområden och tidtagning!
 • Det är viktigt att ni sänder oss en bild på ert fordon. Bilden används till vår hemsida och facebooksida samt hjälper oss att godkänna er anmälan. Är bilden för stor (över 1024x768 pixlar eller 500 kb) för att bifogas via formuläret skickar ni den separat via mail till Micke på: anmalan@hjulhalja.se
 

Verification

 


Kommentera